Taknemmelighed

Mange tak til alle mine klienter og deltagere på mine yogahold, der give feedback og tager sig tid til at skrive til mig. Det betyder utrolig meget, og jeg er meget taknemmelig for at må være med på rejsen for hver enkelt. Jeg er glad for at kunne bidrage med noget og at I er så mange der mærker forandringen i jer selv, både med zoneterapi og yoga.

Udtalelser fra klienter og deltagere på yogahold:

“Zoneterapien har efter få gange minimeret nakke og hovedsmerter i et omfang, så jeg ikke længere anvender almindelig smertestillende medicin i dagligdagen.
Derudover giver Nicolas behandlinger mig en følelse at selvforkælelse og velvære for hele kroppen og sindet. Jeg kan klart anbefale andre at overlade fødderne i Nicolas kyndige hænder.”

/Birthe

“Vil som bare lige rose dig. Meget glad for holdet, super gode yoga øvelser, skønt sted og så hyggeligt lokale med det dæmpede lys.”

/Helle

“Ja altså jeg ved ikke om dine magiske hænder skal have hele æren, men mine første veer startede kort tid efter mit besøg hos dig og i formiddags blev vi altså et familiemedlem rigere.”

/Mathilde Kongerslev