Project Description

Babymassage workshop

Priser – Babymassage workshop

Babymassage kursus af 3 x 1 time.
Prisen for hele forløbet er 450 kr. pr. baby der deltager (min. 4 babyer).

Kontakt

Bestil din tid

Babymassage

Babymassage styrker det kærlige nærvær mellem dig og dit barn. Du lærer at massere din baby med blide strøg og den ekstra berøring udvider jeres samhørighed og giver dit barn en masse kærlighed.

Babymassagen får også barnet til at slappe af, mindsker overstimulation og skaber ro i hele den lille krop. Det styrker peristaltikken og giver dermed en velfungerende fordøjelse. Massagen har også stor effekt på søvnproblemer og kan hjælpe baby, og dermed forældrene, til en bedre søvn.

Derudover stimulerer massagen også dit barns kropsbevidsthed, motorik og følesans. Massagen kan endda være med til at lindre overfølsomhed over for berøring, forstoppelse og kolik.

Jeg anbefaler, at I indarbejder en fast rutine i hverdagen, for eksempel så baby får massage efter hvert bad. Bad og massage er to store sanseoplevelser, og det kan gøre baby ekstra træt.

Forløbet giver jer som familie:

 • Ro og afslapning
 • Stimulerer koordinationsevnen og motorikken
 • Styrker immunforsvaret hos din baby
 • En stund I har sammen med fuld nærvær

Du lærer at massere:

 • Mave og brystkasse
 • Arme og hænder
 • Ryggen
 • Ben og fødder
 • Ansigtet

Derudover lærer du også relevant zoneterapi og akupressur punkter på kroppen, som med fordel kan masseres og nusses, for at hjælpe baby til at få ro og afhjælpe stoppet næse, fordøjelsesproblemer, øjenbetændelse, luftvejsproblematikker m.m.

Forløbet

Vi mødes 3 gange af 1 time hos en af jer. Jeg foreslår vi mødes 1 gang om ugen i 3 uger, eller hvordan det passer jer.

Der skal være plads på gulvet til alle og rumtemperaturen må gerne være varm, da de små ikke har ret meget tøj på under massagen.

På holdet deltager typisk en fædre- eller mødregruppe eller en gruppe veninder med babyer, som gerne vil lære at give deres babyer massage. En gruppe skal være på mindst 5 babyer. Det er en god ide ikke at være for mange, så der er mere tid til individuel vejledning.

 1. gang gennemgås forsiden af kroppen
 2. gang gennemgås bagsiden af kroppen og repetition af kroppens forside
 3. gang gennemgås ansigtet og repetition af kroppen. Vi kommer også ind på gymnastikøvelser til de små

Nærværet mellem dig og dit barn er noget helt særligt

Bestil din tid