Project Description

Øreakupunktur

Priser – Øreakupunktur

60 min – 600 kr.

Som tillæg til Zoneterapi – gratis

Kontakt

Bestil din tid

Øreakupunktur

Smertelindring med øreakupunktur giver en hurtig indvirkning på nervesystemet og hjælper dig til at skabe ro og indre balance mellem krop og sind.

Hele kroppen er afbildet i vores øre. Ved det område hvor du har smerte i kroppen vil tilsvarende område på øret også være ømt. Ved at påvirke dette sted på øret sendes der besked direkte til centralnervesystemet og det giver oftest en øjeblikkelig effekt i det smertende område i kroppen.

Jeg bruger tynde akupunkturnåle, som skal sidde i øret under behandlingen. Desuden bruges magnetkugleplastre, som kan blive siddende i øret op til 2 uger. De giver samme effektive påvirkning uden, at der skal bruges nåle.

Akupunktur i ørerne kan hjælpe dig med forskellige typer smerter som fx:

  • Spændingshovedpine
  • Smerter i ryggen eller nakke
  • Smerter i bryst eller ribben
  • Smerter i skulder, arm, albue ellers hånd
  • Smerter i hoften eller området omkring
  • Ischiassmerter strålende ned i balle og ben

Desuden tilbydes der 5 punkts øreakupunktur der afslapper kroppen både mentalt og fysisk. Kroppen bliver støttet i egne selvhelbredende egenskaber. Her bruges 5 tynde, sterile engangsnåle i hvert øre, som skal sidde i 45 min. Du ligger og slapper af imens med beroligende musik hvis du ønsker det.

Alle kan have gavn af 5 punkts øreakupunktur og det kan bruges som supplement til anden behandling, medicinsk behandling eller terapeutiske forløb.

Behandlingen betragtes som bivirkningsfri og er generelt smertefri. Ved behandling mærkes indstikket, som straks forsvinder.

Øreakupunktur er anerkendt af Verdens Sundhedsorganisation (WHO) som et diagnostisk- og behandlingsredskab.

Mærk ro og velvære i kroppen

Bestil din tid