Project Description

StilleYoga Studio

Priser

f.eks. 6 sessioner – 550 kr
Se aktuelle hold i Bestil din tid

Kontakt

Bestil din tid

StilleYoga

Yoga er for alle der ønsker at blive bedre til, at lytte til sin krop og mærke dig selv. Hatha yoga styrker og smidiggør krop og sind med fokus på det dybe åndedræt. Dit helbred og velbefindende styrkes og efter yoga vil du føle dig lettere og se det hele mere klart.

En yogasession kombineres ud fra yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspændingsteknikker og meditationsøvelser, og tilpasses det enkelte hold.

Det er vigtigt for mig, at alle føler sig set og vejledt på lige netop deres niveau. Hvis ikke du ønsker personlig vejledning men blot ønsker at følge times flow, er du naturligvis velkommen til det. Har du nogle særlige hensyn jeg med fordel skal vide, så kom endelig hen til mig inden timen starter.

Yoga handler om at skabe balance i kroppen såvel som på dybere planer. Vi er alle på forskellige niveauer og det er individuelt hvor meget træning vi hver især lægger i vores yogapraksis til dagligt. Vær bevidst om dig selv og hvad du ønsker at få ud af dine yoga-frirum, og forsøg at undgå at sammenligne dig med andre. Vi er alle forskellige og det er lige sådan det skal være.

StilleYoga

StilleYoga er et lille yogastudio i Aalborg med rum til den enkelte. Der er max. 8 deltagere på hvert hold, hvilket giver mulighed for individuel vejledning i øvelserne.

Der er en rolig og hyggelig atmosfære med dæmpet belysning og bløde tæpper. Alt udstyr ligger klar til låns, men du er også velkommen til at medbringe dit eget hvis du har lyst.

Der vil løbende blive udbudt nye forløb med forskellige temaer og af forskellig længde, så hold øje på bookingsiden hvor du også booker din plads.

Forskellige hold

Der vil løbende være forskellige forløb du kan tilmelde dig. Nogle hold vil vare 1 time andre 1,5 time pr. gang. Hvor langt et forløb er, er også forskelligt, ofte 4-6 gange.

Fokus vil variere i de enkelte forløb, fx

  • Blid og Rolig Hatha
  • Udholdenhed og smidighed
  • Mentalt ro og dybe stræk

Alle kan være med til yoga og alle vil have stor gavn af de blide stræk og styrkegivende asanas, øvelser.

Yoga er ikke en konkurrence, hverken med dig selv eller ham eller hende på måtten ved siden af dig. Yoga er individuelt, vi kommer alle med en historie, både mentalt og fysisk, som påvirker vores krop på flere måder. Derfor handler yoga også om at lytte til kroppen og mærke efter. Hver dag er en ny dag, også når det kommer til yoga.

Yoga giver dig mental ro, kroppen slapper af

Bestil din tid