Project Description

StilleYoga Studio

Priser

Se aktuelle yoga hold i Bestil din tid

Kontakt

Bestil din tid

StilleYoga

Yoga er for alle der ønsker at blive bedre til, at lytte til sin krop og mærke dig selv. Hatha yoga styrker og smidiggør krop og sind med fokus på det dybe åndedræt. Dit helbred og velbefindende styrkes og efter yoga vil du føle dig lettere og se det hele mere klart.

En yogasession kombineres ud fra yogastillinger, åndedrætsøvelser, afspændingsteknikker og meditationsøvelser, og tilpasses det enkelte hold.

Det er vigtigt for mig, at alle føler sig set og vejledt på lige netop deres niveau. Hvis ikke du ønsker personlig vejledning men blot ønsker at følge times flow, er du naturligvis velkommen til det. Har du nogle særlige hensyn jeg med fordel skal vide, så kom endelig hen til mig inden timen starter.

Yoga handler om at skabe balance i kroppen såvel som på dybere planer. Vi er alle på forskellige niveauer og det er individuelt hvor meget træning vi hver især lægger i vores yogapraksis til dagligt. Vær bevidst om dig selv og hvad du ønsker at få ud af dine yoga-frirum, og forsøg at undgå at sammenligne dig med andre. Vi er alle forskellige og det er lige sådan det skal være.

StilleYoga

StilleYoga er et lille yogastudio i Aalborg med rum til den enkelte. Der er max. 8 deltagere på hvert hold, hvilket giver mulighed for individuel vejledning i øvelserne.

Der er en rolig og hyggelig atmosfære med dæmpet belysning og bløde tæpper. Alt udstyr ligger klar til låns, men du er også velkommen til at medbringe dit eget, hvis du har lyst.

Alle er velkomne på holdene uanset køn, alder, størrelse og smidighed.

Der vil løbende blive udbudt nye forløb med forskellige temaer og af forskellig længde, så hold øje på bookingsiden hvor du også booker din plads.

Yoga events og workshops dukker også op løbende, bl.a. Yin Yoga Aften som du kan læse mere om på bookingsiden.

Forskellige hold

Der vil løbende være forskellige forløb du kan tilmelde dig. Nogle hold vil vare 1 time andre 1,5 time pr. gang. Hvor langt et forløb er, er også forskelligt, nogle gange 4-6 gange andre gange en hel sæson.

Fokus vil variere i de enkelte forløb, fx

  • Blid og Rolig Yoga
  • Mindful Yoga
  • Styrkende Hatha Yoga

Alle kan være med til yoga og alle vil have stor gavn af de blide stræk og styrkegivende asanas, øvelser.

Yoga er ikke en konkurrence, hverken med dig selv eller ham eller hende på måtten ved siden af dig. Yoga er individuelt, vi kommer alle med en historie, både mentalt og fysisk, som påvirker vores krop på flere måder. Derfor handler yoga også om at lytte til kroppen og mærke efter. Hver dag er en ny dag, også når det kommer til yoga.

Tilmelding

Du tilmelder dig et yoga hold på bookingsiden, hvor du kan læse mere om de aktuelle forløb, datoer, priser m.m. Din plads er sikret når du har betalt via Mobilepay til 474746.

Du kan til enhver tid i løbet af sæsonen tilmelde dig og starte op på et hold, hvis der er plads. Så bliver din pris regnet ud efter, hvor mange gange, der er tilbage i sæsonen.

Afbud

Du tilmelder dig et hold for en sæson/et forløb. Hvis du skulle blive forhindret i at deltage undervejs, er du velkommen til at sende en sms og forhøre dig om, hvorvidt jeg har et afbud på et andet hold, men der er ikke garanti for, at der er en ledig plads. Du er også altid velkommen til at bytte, hvis du kender én på et af mine øvrige hold. Denne ombytning står du selv for.

Velkommen

  • Døren åbner 15 min. før holdstart
  • Der serveres the og vand
  • Du kan låne måtte, tæppe og blokke
  • Telefoner m.m. efterlades i entreen eller låses inde hvis ønskes
  • Tænk over at møde op så duftneutral som muligt
  • Send gerne besked, hvis du er forsinket
  • Hvis du er forhindret, vil jeg blive glad hvis du sender en sms, så jeg ved, at det ikke er fordi du er forsinket

Vilkår

Jeg kan aflyse én gang uden erstatning. Bliver jeg nødsaget til at aflyse mere end en gang erstattes undervisningen. Skulle det umulige ske, og der har været yderligere aflysninger, refunderes pengene for de yderligere aflyste gange.

Yoga giver dig mental ro, kroppen slapper af

Bestil din tid