Project Description

Yoga 1:1

Priser – Yoga 1:1

60 min – kr. 600

Rabat ved forløb af 3 el. 6 gange

Kontakt

Bestil din tid

Yoga 1:1

Jeg tilbyder privat yogaundervisning i centrum af Aalborg og tager udgangspunkt i dig og det du har brug for lige nu. Det kan være et ønske om at lære din egen krop bedre at kende, smerter fysisk eller psykisk som stress eller angst, eller at du måske foretrækker din egen yogatime frem for på et hold.

En yoga session er fuldt ud fortrolig og på dine præmisser. Det bliver yoga tilpasset dig, dine ønsker og behov, hvor du lærer at mærke efter, mærke din krop og dit åndedræt. Der er mulighed for at gå i dybden med netop det du ønsker

En enetime består af samtale, guidede fysiske yogaøvelser, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation, alt efter hvad du ønsker at sætte fokus på.

Enetimer er for alle uanset alder, køn, størrelse eller erfaringer. En kærlig gave til dig selv eller en du holder af.

Hver session er 60 minutter.

1 session 600 kr.

Fuld opmærksomhed.

Du vælger selv et tidspunkt for din træning.

En god begynder introduktion for at se om yoga er noget for dig og til at lære nogle basis øvelser og teknikker der passer til netop dig.

3 sessioner 550 kr./session

En mulighed for at arbejde dybere med dig selv. Giver dig mulighed for at se din egen udvikling. Du får en personlig yoga sekvens der er lavet til netop dig.

Perfekt til dig der ønsker at arbejde dybere med dig selv og opleve de forandringer yoga kan give dig, så du oplever mere balance i dit liv.

6 sessioner 500 kr./session

En personlig yoga træning der lærer dig at slappe af og komme i kontakt med din egen krop og sind.

Passer til dig der har kroniske ubalancer, hvor en enkelt session ikke er nok.

Hver session vil hjælpe dig med at udvikle værktøjer til at opnå dine mål. Du får flere øvelser, så du kan fortsætte træningen derhjemme fremover.

I balance med yoga

Yoga er en flere tusinde år gammel livsfilosofi og metode til at skabe balance i krop og sind.

Yoga bruges til at styrke, smidiggøre og afspænde kroppen, til at skabe balance i sindet, som udrensning fysisk og mentalt og til at finde ro i sig selv og opnå større velvære. Yoga er både fysiske øvelser kaldet asanas, åndedrætsøvelser og meditation.

Ved at lave åndedrætsøvelser, også kaldet pranayama, får vi ro i sindet og det påvirker hele kroppen og dermed dit velvære. Du vil lære at slappe af uden at anstrenge dig og derved kunne løsne op for spændinger.

Med et mere bevidst åndedræt kan du sænke dit stressniveau og opnå bedre psykisk og fysisk velvære i hverdagen. Du kan træne dit åndedræt med åndedrætsøvelser, afspænding, meditation og yoga.

Yoga hjælper dig til at holde balancen i livet

Bestil din tid